Terug naar Nieuws

Kerstdiner op 22 en 23 december 2022

Gepubliceerd op:

Op donderdag 22 december en vrijdag 23 december heeft deBasis Veendam een kerstdiner georganiseerd en vond plaats bij de Breehorn. Een gezellig samen zijn voor de mensen die kerst, om wat voor reden dan ook een moeilijke tijd vinden. Ontmoeting, gezelligheid, samen koken en samen eten stond centraal. Ruim 140 deelnemers hebben zich hiervoor opgegeven en hebben genoten van een heerlijke gezonde maaltijd.

Wethouder, Ans Grimbergen was namens de gemeente Veendam aanwezig tijdens één van deze avonden. En kwam niet met lege handen, maar had voor iedereen een kookboek,  ‘Samen koken in Veendam’. Gezonde recepten en goedkope recepten en eenvoudig te maken. Het was een enorm gezellige bijeenkomst! Mensen hebben genoten van het eten, elkaar en de muziek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31-01-2023

Digitale laaggeletterdheid

Ben jij onze nieuwe digi coach? Voor het project digitale laaggeletterdheid zoeken wij een digi coach voor de gemeente Veendam en de gemeente Pekela. Jij wordt het aanspreekpunt voor mensen die een stap vooruit willen zetten op het gebied van digitale vaardigheden.  
Lees meer