Wandelen

Wandelpraat

Gezellig wandelen in koppels van 2 met als doel de Nederlandse taal beter te leren praten en verstaan. Of als je anderen wilt helpen met de Nederlandse taal.

Al pratende volg je een leuk route door Veendam, o.a. langs Ontmoeting van deBasis Veendam, het Taalhuis en de huiskamer van het Leger des Heils. Op de locatie is er koffie of iets anders lekkers en wordt er iets verteld over de locatie waar je op dat moment bent.
Onderweg oefen je met de taal. Dit doe je aan de hand van kaartjes en praat je samen onderweg in het Nederlands over bijvoorbeeld je hobby, je gezin, etc.

Doe je mee?
Wil je meelopen en de Nederlandse taal beter leren? Wil je iemand helpen om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen? Aarzel niet en doe mee! Je kunt je aanmelden via mail: m.vandenberg@debasisveendam.nl of via 0598 – 698 114. Tot ziens!
De Wandelclub

Niets is zo fijn als lekker in beweging te zijn. Nog leuker wordt het wanneer je dat samen kunt doen. Samen wandelen en zo ontspannen. Aarzel niet en doe ook mee!

Al pratend volg je een leuke wandelroute in Veendam. Goed voor de nodige beweging en sociale contacten!

Wanner: Woensdagochtend
Hoe laat: vanaf 10.00 uur
Locatie: Start- en eindpunt is de parkeerplaats aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam.

Aanmelden of meer informatie
Wil je je aanmelden of wil je meer informatie?  Dit kan via deBasis telefoonnummer 0598 - 698 114 of mail naar info@debasisveendam.nl.