De Buurtschuur

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt of liever een kopje koffie komt drinken? Wil je creatief bezig zijn of ben je altijd in voor een klus?

Dan ben je van harte welkom in De Buurtschuur! De Buurtschuur bestaat uit vier onderdelen:

1) De Klussendienst

Zit je met een klus die je zelf niet kunnen klaren? Omdat je bijvoorbeeld niet de kennis en vaardigheden hebt, beperkte financiële middelen of weinig tot geen netwerk hebt? Meld je bij De Buurtschuur. Samen met jou proberen we de klus te klaren.

2) Creatief Café

Heb je zin om creatief bezig te zijn? Iedere dinsdagmiddag is er het Creatief café, waar iedere maand een andere activiteit of techniek aangeboden wordt.

3) Repair Café

Heb je iets te repareren zoals een klein huishoudelijk apparaat, een kledingstuk, kleine meubels of speelgoed? Kom langs bij het Repair café. Samen met een vrijwilliger gaan we kijken of reparatie mogelijk is. Want weggooien is zonde!

4) De Inloop

Een ontmoetingsplek waar mensen welkom zijn voor bijvoorbeeld een kopje koffie of thee, een praatje, het lezen van de krant of om een spelletje te doen. Ook worden er af en toe activiteiten georganiseerd. Daarnaast is er elke maandag een kookclub voor ieder die het leuk vindt om samen te koken en te eten.

Nieuwsgierig? Neem contact op met De Buurtschuur, Mail naar info@debuurtschuurveendam.nl, bel met (06) 298 193 19 of kijk op de website: www.debuurtschuurveendam.nl.