Web in de wijk

Wilt u graag handiger worden met een computer, een Tablet/Ipad of een slimme telefoon? Web in de Wijk kan en wil u hierbij graag helpen! U kunt bij Web in de Wijk terecht voor cursussen en workshops die u wegwijs maken in de digitale wereld.

Wil je meer informatie of meedoen aan Web in de wijk? Bel (0598) 698 114 of mail naar aanmeldingen@debasisveendam.nl.

De cursussen van Web in de Wijk Veendam beginnen weer

Al 12 jaar verzorgt Web in de Wijk Veendam computercursussen voor met name de wat ouderen onder ons. 

Op 21 september 2022 start er een basiscursus Windows 10. Voor deze cursus wordt gebruik gemaakt van een laptop van Web in de Wijk Veendam. De prijs van de cursus is € 15 voor 10 lessen. U krijgt hiervoor een cursusboek, waarin ook notities kunnen worden gemaakt en een USB-stick waarop de opgaven kunnen worden bewaard zodat u alles thuis nog eens rustig na kunt kijken. Na afloop wordt er een certificaat uitgereikt. Bij iedere cursist zit een begeleider die ervoor zorgt dat u niets mist tijdens de cursus. Tijdens deze cursus kunt u ook aangeven over welke onderwerpen u wel iets meer zou willen weten, bijvoorbeeld Dropbox, Mail, Excel of nog iets dieper ingaan op de instellingen van Windows 10. Dat zouden we dan in een aantal themalessen, volgend op de basiscursus, kunnen behandelen.

In het voorjaar van 2023, starten een aantal cursussen/workshops met betrekking tot tablet en smartphone en ook een basiscursus Windows 11.

De cursussen worden elke woensdag gegeven van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur in de Meridiaan, Schaepmanstraat 21 in Veendam.

Daarnaast heeft Web in de Wijk Veendam vanaf 23 september 2022 ook weer iedere vrijdag van 10.00 - 12.00 uur een inloopochtend in het Veencompas, het gebouw van deBasis, voorheen het Compaen gebouw.
Er zijn dan een aantal vrijwilligers aanwezig om u te helpen met vragen en problemen die u heeft op het gebied van computer, laptop, tablet en smartphone.
Deze hulp is geheel gratis en verplicht u tot niks.
De locatie is het Veencompas, Jan Salwaplein 3, Veendam (ingang Zorg en Welzijn).

Voor de cursussen en eventuele vragen kunt u zich wenden tot Jantina Hoving. 


Tel. 0598 620829 of 06 50291195
U kunt ons ook bereiken via mail op webindewijkveendam@hotmail.nl of via onze website www.webindewijkveendam.nl

Wij zien u graag op één van onze cursussen of bij de inloop.