Web in de wijk

Wilt u graag handiger worden met een computer, een Tablet/Ipad of een slimme telefoon? Web in de Wijk kan en wil u hierbij graag helpen! U kunt bij Web in de Wijk terecht voor cursussen en workshops die u wegwijs maken in de digitale wereld.
Al 12 jaar verzorgt Web in de Wijk Veendam computercursussen voor met name de wat ouderen onder ons. 

In het najaar van 2023, starten een aantal cursussen/workshops met betrekking tot tablet en smartphone en ook een basiscursus Windows 11.

De cursussen worden elke woensdag van september tot en met april gegeven van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur in de Meridiaan, Schaepmanstraat 21 in Veendam.

Daarnaast heeft Web in de Wijk Veendam vanaf 21 september 2023 ook weer iedere vrijdag van 10.00 - 12.00 uur een inloopochtend in het Veencompas, het gebouw van deBasis, voorheen het Compaen gebouw.
Er zijn dan een aantal vrijwilligers aanwezig om u te helpen met vragen en problemen die u heeft op het gebied van computer, laptop, tablet en smartphone.
Deze hulp is geheel gratis en verplicht u tot niks.
De locatie is het Veencompas, Jan Salwaplein 3, Veendam (ingang Zorg en Welzijn).

Hieronder vind u de flyer met informatie over de aangeboden trainingen.U kunt ons ook bereiken via mail op webindewijkveendam@hotmail.nl | 06-13722240 | website www.webindewijkveendam.nl

Wij zien u graag op één van onze cursussen of bij de inloop.