Echtscheiding

Wanneer een gezin door scheiding uiteenvalt komt er veel over je heen. Veel vragen, zorgen en soms ook ingewikkelde situaties waar ouder, kind en de ex-partner in verzeild kunnen raken. Hoe ga je dan om met jezelf, de ander en de situatie waarin u gezamenlijk zit? Veel zaken zijn niet meer vanzelfsprekend.

Hoe helpen we jou?

deBasis Veendam organiseert gespreksgroep voor gescheiden ouders. In drie bijeenkomsten leer je kijken naar jouw eigen situatie en de effecten op het gezin. Je leert communicatietechnieken om in te zetten voor de omgang met de kinderen en je ex-partner. Wil je meer informatie of onze hulp? Bel (0598) 698 114 of mail naar aanmeldingen@debasisveendam.nl Vragen over scheiden en wat nu?

Er is een inloopspreekuur waar je zonder afspraak naar toe kunt gaan. Je kunt langskomen tijdens het inloopspreekuur iedere maandag van 13.00 tot 14.00 uur (uitgezonderd in de kindervakanties) bij deBasis aan de Jan Salwaplein 3 in Veendam. Het is wel handig om je ID kaart en je DIGID code en je telefoon mee te nemen.