Onafhankelijke cliëntondersteuning

Heb je een moeilijk gesprek? Heb je zorg nodig maar weet je niet precies wat en waar je moet zijn? Ben je het niet eens met een besluit van de gemeente of instelling en wil je met ze in gesprek? Loop je vast tijdens het aanvragen van een (her)indicatie? De onafhankelijk cliëntondersteuner van deBasis Veendam kan jou hiermee helpen! Hij of zij is goed op de hoogte van de wet- en regelgeving en weet bijvoorbeeld binnen instellingen waar hij of zij moet zijn. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk!

Wat is Onafhankelijke cliëntondersteuning?

Onafhankelijke cliëntondersteuners kijken samen met jou wat jou verder helpt. Ze nemen geen beslissingen over jouw vraag en bieden geen hulpverlening. Hierdoor zijn ze onafhankelijk en kunnen ze jou ondersteunen. Ze kunnen je helpen als je vragen hebt over zorg, hulp of ondersteuning, onderwijs, welzijn, wonen, werk of inkomen. Bekijk het filmpje hieronder:Hoe helpen we jou?

Samen bereiden samen het gesprek goed voor. Heb je iemand in je omgeving die met je mee kan? Dat is mooi. Is dit niet het geval, dan gaan we met je mee naar het gesprek. Of we helpen je met het kiezen van passende zorg en een goede zorgaanbieder. Samen bepalen we welke hulp nodig is en hoe je deze hulp krijgt. Wil je meer weten? Bel (0598) 698 114 of mail naar aanmeldingen@debasisveendam.nl.

     Agenda

    Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

    Overzicht