Sociale contacten

Sociale contacten zijn belangrijk. Ze zijn van invloed op jouw welzijn. Heb je weinig sociale contacten of ben je niet blij met je huidige netwerk? Dan is de kans groot dat jij niet lekker in je vel zit. Goed contact met familie, vrienden en je partner draagt bij aan je geluksgevoel.

Hoe helpen we jou?

deBasis Veendam helpt jou een goede balans te vinden in jouw contact met familie, vrienden en je partner. Wij kunnen op diverse terreinen gratis hulp en ondersteuning bieden. Bij relatieproblemen, echtscheiding en het verwerken van een verlies bieden we lichte begeleiding en wij kunnen je helpen om in contact te komen met andere mensen als jij je eenzaam voelt.

Dit doen we omdat we graag willen dat alle inwoners van de gemeente Veendam lekker in hun vel zitten. Daarom stellen wij jouw vraag altijd centraal. Waar heb je hulp bij nodig? En waar heb je behoefte aan? Dit kunnen bijvoorbeeld praktische tips zijn, maar ook advies en begeleiding. Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte aanpak voor jou.

Wil je meer informatie of onze hulp? Bel (0598) 698 114 of mail naar info@debasisveendam.nl.

Alleenstaande moedergroep!

Voor wie?
Voor alleenstaande moeders, uit diverse culturen, in de gemeente Veendam.

Waarom?
Moeders, die hun kind(eren) alleen opvoeden, hebben een druk bestaan en komen weinig toe aan zichzelf. Het delen van ervaringen met vrouwen in dezelfde opvoedingssituatie, het delen van tips en het organiseren van activiteiten geeft ontspanning en een gevoel van saamhorigheid.
Het doel van de Alleenstaande Moedergroep is alleenstaande moeders in hun kracht zetten. Wil je in contact komen met andere alleenstaande moeders? Ben je benieuwd hoe andere moeders bepaalde zaken regelen of heb je andere onderwerpen die je wilt delen? Dan is de Alleenstaande Moedergroep echt iets voor jou!!

Wat gaan we doen?
Gezelligheid en ontmoeting staan voorop. We kunnen praten over relaties, de kinderen, financiële zaken, opvoeding, regelingen etc. Maar ook doen we activiteiten zoals twee keer per jaar een gratis kledingruilbeurs, creatieve en sportieve activiteiten, een uitstapje.... De invulling van de bijeenkomsten bepalen we samen met de groep.

Dit is wat de moeders die nu al meedoen er van vinden:
“In de groep kan ik alles delen, zo fijn te weten dat alles wat je bespreekt op de groep blijft.“
“Ik kan mezelf zijn in de groep.”
“Wat ben ik blij dat ik niet de enige ben die het af en toe zwaar heeft, er wordt geluisterd en ik kan even ontspannen.”
“Door de groep ben ik sterker geworden, heb ik nieuwe inzichten gekregen.”
“Op de dagen dat ik niet goed in me vel zit en me er toe moet zetten om naar de groep te gaan .. Ben ik toch blij dat ik ben geweest! .. Even m’n ei kwijt kunnen en me positief opladen .. Heerlijk!!”

Kosten
De deelname aan de Alleenstaande Moedergroep is gratis.

Waar en wanneer
Een keer per twee weken komen we op woensdagochtend bij elkaar. Er is gratis kinderopvang aanwezig. In de schoolvakanties is er geen groep.
De bijeenkomsten vinden plaats bij:
deBasis, Jan Salwaplein 3, Veendam

Meer informatie en aanmelding
Wil je meer informatie over de groep? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met: Sjeni Mustafa s.mustafa@debasisveendam.nl, 0598 - 698 114.

     Agenda

    Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

    Overzicht