Maatschappelijke stage

De Winkler Prins in Veendam heeft de maatschappelijke stage opgenomen in het lesprogramma. Dat betekent dat derdejaars leerlingen jaarlijks op zoek zijn naar een stageplek voor 30 uur. Een maatschappelijke stage is belangrijk! Je ontwikkelt daarmee goede sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, binding en zicht op de (lokale) maatschappij. Dat is goed voor je persoonlijke ontwikkeling én voor de samenleving.

Hoe helpen wij jou verder?

deBasis heeft een Steunpunt Maatschappelijke Stages. Dit steunpunt geeft voorlichting aan stage-aanbieders. Maar wat voor jou interessant is, is dat het steunpunt je helpt bij het zoeken naar een stageplek. Dat kan bij elke willekeurige organisatie in de gemeente Veendam. Ook bij deBasis. Het steunpunt is te bereiken via vrijwilligerswerk@debasisveendam.nl

Een stageplek kun je ook vinden op www.vrijwilligersgroningen.nl. Daar vind je vrijwilligersvacatures en stages door heel Groningen. Voor de vacatures in Veendam klik je op de regio Veendam. Onder het kopje 'MaS' in het menu vind je de stageplekken.