Vrijwilligers

Veel activiteiten en werkzaamheden zijn alleen mogelijk door de gedreven inzet van vrijwilligers. Dankzij jullie is het mogelijk allerlei voorzieningen in stand te houden. Daarom koesteren wij de vele vrijwilligers in de gemeente Veendam!

Vrijwilligerswerk geeft mensen ook de kans om zichzelf te ontplooien, ervaring op te doen, andere mensen te ontmoeten, een zinvolle tijdsbesteding te hebben. Je zet je in voor iets wat je belangrijk vindt.

Meer weten?

Kijk eens op onze website: vrijwilligersveendam.nl. Neem contact op met het Steunpunt vrijwilligerswerk via vrijwilligerswerk@debasisveendam.nl. Uiteraard kun je ook bellen met (0598)  698 114. 

 

De boodschappendienst is op zoek naar vrijwilligers

Bent u dat maatje dat voor een bijzondere dag zorgt?
Kom de boodschappen- dienst versterken als vrijwilliger!
Voor iedereen, jong én oud, die het leuk vindt om te kletsen en of boodschappen te doen! Voor u misschien een kleine moeite, maar voor de ander iets waarmee u zijn of haar dag bijzonder maakt.

Als vrijwilliger van de boodschappendienst helpt u een handje om de boodschappen te doen voor iemand die door omstandigheden het niet ( tijdelijk) zelf kan. Of u doet de boodschappen samen als een maatje. Of u maakt een praatje.
Helpt u mee? Meld u bij Sjeni Mustafa, deBasis via (0598) 698 114, ook als u eerst meer informatie wilt. We zouden het fantastisch vinden als we in deze periode op uw hulp mogen rekenen!

Op dit moment zijn we op zoek naar vrijwilligers voor 3 oudere inwoners die eens per week de boodschappen kunnen doen. Helpt u mee? 

Terras Thoeske

't Hoeske is op zoek naar vrijwilligers voor de maandag, woensdag, zaterdag en zondag. De bediening wordt verzorgd door vrijwilligers, dagbesteding en inwoners. 

Vind je het leuk om te helpen bij de kinderboerderij om de dieren te verzorgen | of in het park te werken | of in de catering, neem dan contact op met Petra Bralds 06-131 11 821 of Angelique Banus 06-230 29 471


Wil je meer informatie of aanmelden dan kan dit ook via de mail aanmeldingen@debasisveendam.nl

 

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht