Vrijwilligers

Veel activiteiten en werkzaamheden zijn alleen mogelijk door de gedreven inzet van vrijwilligers. Dankzij jullie is het mogelijk allerlei voorzieningen in stand te houden. Daarom koesteren wij de vele vrijwilligers in de gemeente Veendam!

Vrijwilligerswerk geeft mensen ook de kans om zichzelf te ontplooien, ervaring op te doen, andere mensen te ontmoeten, een zinvolle tijdsbesteding te hebben. Je zet je in voor iets wat je belangrijk vindt.

Meer weten?

Kijk eens op onze website: vrijwilligersveendam.nl. Neem contact op met het Steunpunt vrijwilligerswerk via vrijwilligerswerk@debasisveendam.nl. Uiteraard kun je ook bellen met (0598)  698 114. 

 

De boodschappendienst is op zoek naar vrijwilligers

Bent u dat maatje dat voor een bijzondere dag zorgt?
Kom de boodschappen- dienst versterken als vrijwilliger!
Voor iedereen, jong én oud, die het leuk vindt om te kletsen en of boodschappen te doen! Voor u misschien een kleine moeite, maar voor de ander iets waarmee u zijn of haar dag bijzonder maakt.

Als vrijwilliger van de boodschappendienst helpt u een handje om de boodschappen te doen voor iemand die door omstandigheden het niet ( tijdelijk) zelf kan. Of u doet de boodschappen samen als een maatje. Of u maakt een praatje.
Helpt u mee? Meld u bij Sjeni Mustafa, deBasis via (0598) 698 114, ook als u eerst meer informatie wilt. We zouden het fantastisch vinden als we in deze periode op uw hulp mogen rekenen!

Op dit moment zijn we op zoek naar vrijwilligers voor 3 oudere inwoners die eens per week de boodschappen kunnen doen. Helpt u mee? 

Terras Thoeske

deBasis heeft samen met de manage het terras bij Thoeske geopend.  Op woensdag, zaterdag en zondag, vanaf 15 augustus ook op de maandag. De bediening wordt verzorgd door vrijwilligers, dagbestedeing en inwoners. 

Vind je het leuk om te helpen bij de kinderboerderij om de dieren te verzorgen | of in het park te werken | of in de catering, neem dan contact op met Petra Bralds 06-131 11 821 of Angelique Banus 06-230 29 471

Wil je meer informatie of aanmelden dan kan dit ook via de mail aanmeldingen@debasisveendam.nl

Digi coach

Voor het project digitale laaggeletterdheid zoeken wij een digicoach voor de gemeente Veendam en de gemeente Pekela. Je wordt het aanspreekpunt voor mensen die een stap vooruit willen zetten op het gebied van digitale vaardigheden. 

Ben je enthousiast en wil je meer weten? Vragen of kennismaken?
Je bent van harte welkom op 17 en 24 februari van 10:00 uur – 12:00 uur
Kom gerust binnenlopen bij ’t Veencompas voor vragen en een kopje koffie.

Je mag ook contact opnemen met ons:
Pekela: 06-40058336 Ellis Prins
Veendam: 06-22218752 Lydia Meijer

Locatie: ’t Veencompas Jan Salwaplein 3 9641 LN Veendam

 

 Agenda

Voordeurteam
Volgende week maandag
Bekijk activiteit
Koffieochtend dorpshuis Bijleveld
Volgende week dinsdag
Bekijk activiteit
Voordeurteam Vredenrustlaan
Volgende week dinsdag
Bekijk activiteit
Informatie bijeenkomst Mantelaar 9 februari
Volgende week donderdag
Bekijk activiteit
Overzicht