Activiteiten bij jou in de buurt

In de buurt is altijd wel een leuke activiteit te vinden waar je naar toe kunt gaan. Spelletjes doen, gezellig een kop koffie drinken, samen wandelen. Het kan allemaal!

Wil je meer informatie? Bel (0598) 698 114 of mail naar info@debasisveendam.nl.

Koffieochtend in Buurthuis Het Scheepskwartier

In de wijk Scheepskwartier wordt sinds 7 maart een koffieochtend georganiseerd samen met het bestuur van het Buurthuis. Om met elkaar in gesprek te gaan over onderwerpen die u belangrijk vindt.'t Hoeske


deBasis heeft in samenwerking met de manege allerlei verschillende mogelijkheden voor een mooie daginvulling ontwikkeld. Denk aan catering op het terras, helpen op de kinderboerderij of op de manege of het runnen van 't Hoeske en meehelpen in het groen. Vanaf april ben je van harte welkom op de maandag, woensdag en donderdag. Lijkt dit je wat, neem dan contact op met:

Angelique Banus tel. 06-23029471 | a.banus@debasisveendam.nl  en/of met Petra Bralds tel. 06-13111821 | p.bralds@debasisveendam.nl

Op reis met deBasis 4 april 2023 was een groot succes

De reis ging vanaf Ontmoeting naar 't Scheepskwartiertje en vervolgens met ruim 70 ketenpartners naar 't Hoeske voor de aftrap van Actief in 't Groen. Een samenwerking tussen deBasis, gemeente en de manege Lipizza. Met Actief in 't Groen gaan we voor de inwoners alle mogelijkheden benutten in en rondom 't Hoeske. Waaronder tuinieren, helpen bij de kinderboerderij, of op de manege, bedienen op het terras, paardencoaching, en nog veel meer. Lijkt dit je wat, geef je dan op via het Voordeurteam van deBasis. Telefoon nummer 0598-698114 of loop even langs bij ons. Adres: Jan Salwaplein 3 in Veendam.


 Agenda

Voordeurteam/Buurtmaatschappelijk werk Vredenrustlaan
Volgende week dinsdag
Bekijk activiteit
Voordeurteam Wildervank
Volgende week dinsdag
Bekijk activiteit
Overzicht