Ik zoek hulp

Het kan gebeuren dat je even niet goed in je vel zit. Of dat je in een situatie komt waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Familie, vrienden of buurtbewoners kunnen vaak helpen, maar soms kun je of wil je iets liever met iemand anders bespreken. Met een vraag waar je zelf niet goed uitkomt kun je dan terecht bij de medewerkers deBasis Veendam. Wanneer nodig kan er voor langere tijd begeleiding geboden worden. Samen met jou zoeken we naar een oplossing, zodat je uiteindelijk weer zelfstandig verder kunt, eventueel met hulp van mensen uit uw eigen netwerk.

Maak je je zorgen om iemand die niet zo makkelijk zelf om hulp vraagt? Ook dan kunnen we met je meedenken.

Wil je meer informatie of onze hulp? Bel (0598) 698 114 of mail naar aanmeldingen@debasisveendam.nl

Digicoach

Vanaf woensdag 31 mei start het digitaal spreekuur van 09:00 tot 12:00 uur. Het spreekuur is wekelijks op de woensdagochtend bij deBasis in Veendam.

De digicoaches werken samen met Web in de Wijk, de bibliotheek en het Taalhuis. De digicoaches helpen met digitale vragen. Dit kan betekenen dat ze doorverwijzen naar passend aanbod, maar bieden ook begeleiding.Voorbeelden hiervan zijn: online boodschappen doen, vragen over Microsoft, apps downloaden etc. Mocht je iemand weten die een helpende hand kan gebruiken om (digi)taal vaardiger te worden? Laat het weten!

Je kunt de digicoaches bereiken op het e-mailadres: digicoach.veendam@gmail.com